Тара: 1.2 л
Склад: B - 100, N - 200, Mo - 0,5
ПРИЗНАЧЕННЯ
Перешкоджає обпадання зав'язі. Впливає на формування репродуктивних органів (посилює ріст пилкових трубок і проростання пилку). Підсилює утворення бульб і впливає на активність бульбочкових бактерій зернобобових культур. Підвищує посухостійкість, а також стійкість до хвороб. Збільшує врожайність. Підвищує якісні показники сільськогосподарської продукції (підвищення вмісту цукру в цукровому буряку, баштанних і плодових культурах, підвищення олійності насіння соняшнику і ріпаку, збільшення вмісту крохмалю в бульбах картоплі, а також підвищення вмісту вітамінів і цукру в плодах і ягодах). Покращує лежкість при зберіганні.
ОПИС
Хелатін - комплекс мікроелементів в хелатній формі, необхідних для успішного вирощування рослин, отримання якісного врожаю, збалансованого мінерального живлення.
Роль мікроелементів в харчуванні рослин багатогранна. Мікроелементи захищають рослини від багатьох захворювань, підсилюють процеси запилення, плодоутворення, засвоєння поживних речовин. Мікроелементи підвищують активність ферментних систем в рослинному організмі. За рахунок цього підвищується врожайність, вміст вітамінів, цукру плодах і овочах, поліпшуються декоративні властивості рослин. Унікальні композиції мікроелементів в складі добрива Хелатін допоможуть отримати якісний урожай, як аматорові, так і професіоналові.
Спосіб застосування:
- Наповнити резервуар обприскувача на 2/3 водою.
- Якщо в схемі застосування передбачені азотні добрива (карбамід, КАС та інші) - їх додають в першу чергу, потім мікроелементи Хелатін, потім засоби захисту рослин.
- Якщо разом з мікроелементами Хелатін використовують засоби захисту рослин - рекомендується зробити контрольне змішування на сумісність препаратів.
- Отриманий розчин не повинен випадати в осад або розділятися по фракціям.
- Доповнити резервуар водою до повного об'єму і приступити до обприскування.
- Обробку бажано проводити рано вранці або ввечері при температурі 10-25 С.
- Розчин необхідно використати протягом 6 годин після приготування.
- Рекомендована норма витрати робочого розчину 200-300 л / га.
Технологія застосування і норми витрат:
Культура
|
фаза розвитку
|
Норми витрати, л / га
|
Соняшник
|
2-3 пари справжніх листків
|
0,5-1
|
6-8 пар справжніх листків
|
1-2
|
|
ріпак
|
Формування розетки (5-6 листків) осінь
|
1-2
|
формування стебла
|
1-2
|
|
Цукровий буряк
|
4-6 листків
|
0,5-1
|
Змикання рослин у рядках
|
1-2
|
|
льон олійний
|
бутонізація
|
1-1,5
|
Зернобобові (горох, соя, квасоля, люпин)
|
5-6 листків
|
1,5
|
Баштанні культури (кавун, диня, гарбуз)
|
початок цвітіння
|
1-2
|
Плодові культури (зерняткові і кісточкові)
|
початок цвітіння
|
1-2
|
після цвітіння
|
1-2
|
|
Після збору врожаю
|
1-2
|
|
Овочеві (помідори, огірки, перець, баклажан, картопля)
|
2-3 обробки з інтервалом 14 днів, починаючи з бутонізації
|
1-2
|
Ягідні культури (полуниця, малина, смородина, аґрус)
|
Бутонизация - початок цвітіння
|
1-2
|
Через 14 днів
|
1-2
|
|
Виноград
|
початок цвітіння
|
1-2
|
Країна виробник: Україна