Упаковка: 1000 насінин.
ХАРАКТЕРИСТИКА ГІБРИДА
• Середньоранній детермінантний крупноплідний гібрид — 60–65 днів від висаджування розсади
• Високоурожайний — понад 120 т/га
• Легко переносить спеку, потужний листовий апарат добре вкриває плоди від сонячних опіків
• Плоди — округлої форми, яскраво-червоного кольору без зеленої плями, з глянцевим блиском, вирівняні протягом усього періоду збирання
• Середня маса — 250–300 г
• Вміст сухої речовини — 5,5–6,2 %
• Ідеальні смакові якості, інтенсивний аромат, пісочна структура м’якоті
• Стійкий до розтріскування навіть при перепадах вологості ґрунту
• Добре зберігається, придатний для транспортування на великі відстані.
ПРИЗНАЧЕННЯ
Реалізація у свіжому вигляді.
ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ
Гарантований успіх на ринку крупноплідних томатів завдяки ідеальній якості плодів та чудовим смаковим якостям. Рекомендована густота висаджування — 22–25 тис./га. Стійкість HR: Fol: 0‑1 (US1-2) / S / V / Va: 0, Vd: 0; IR: Ss.
Умовні позначення:
HR = Висока стійкість
IR = Середня стійкість
ToMV = Tomato Mosaic Virus ToMV:0,1,2 = вірус мозаїки помідора
TSWV = Tomato Spotted Wilt Virus = вірус плямистого в’янення помідора (бронзовість)
TYLCV = Tomato Yellow Leaf Curl Virus = вірусжовтої кучерявості листків помідора
Ff = Fulvia fulva (ex Cladosporium fulvum) Ff:A-E = бура плямистість (кладоспоріоз)
Va, Vd = Verticillium albo-atrum / V. dahliae,Va:0 / Vd:0 = вертицильозне в’янення
Fol = Fusarium oxyporum f. sp. lycopersici Fol:0 = F1; Fol:0,1 = F2; Fol:0,1,2 = F3 =фузаріозне в’янення
For = Fusarium oxysporum f. sp. radicis lycopersici =фузаріозна гниль
On = Oidium neolycopersici (ex Oidium lycopersicum) =борошниста роса
Sbl = Stemphylium botryosum f.sp. lycopersici =стемфіліоз
Ma = Meloidogyne arenaria = нематода арахісова
Mi = Meloidogyne incognita = нематода південна
Mj = Meloidogyne javanica = нематода яванська
Pl = Pyrenochaeta lycopersici = пробкова гниль коренів
Si = Silvering = Сріблястість листя помідора